sobota 15. prosince 2012

So this is Christmas, and what have you done?

Ač se to možná ještě nezdá, ještě pořád žiju. Možná mi to jen přijde, ale všechny články letošního školního roku začínají stejně; prostě nestíhám, no. Myslim, že si žiju docela v pohodě, i když kdo si má události posledních x týdnů pamatovat, že.

Takže trochu aktuálně: mám nakoupený všechny dárky, a všechny budou určitě ty nejvíc boží. Ve svém jinak "nostalgickém šuplíku" mám teď nakupené všelijaké vůně, sprchové gely a laky na nehty a netrpělivě čekám na dvě poslední zásilky z netu.

Víte mám každý rok takovou tradici - večer dvacátýho třetího sednu k televizi, na stolek si rozložím veškeré perně, co máme, a u Jak básníci přicházejí o iluze zdobím o sto šest, nadávám na bolavý prsty a poslouchám Štěpánkovy básničky. Venku celý týden krásně chumelí a já bych si přála, aby to vydrželo. Jako debilové každý den ve škole místo probírání matiky a podobnejch sraček čučíme z oken a radujem se, že sněží. Je to kouzelný. Pátýho si mě sice čert neodnesl, ale dostala jsem suprovní JOJO adventní kalendář no a o týden později i Milka adventní kalendář. Trošku s výčitkama, ale dost s chutí každý den sleduju, jak se otevírají další a další okýnka.

Mám moc ráda Vánoce, ale vždycky mě mrzí, jak rychle přijdou a rychle odejdou a vy si je vlastně nestačíte ani pořádně vychutnat a užít. Letos se hodlám přežrat bramoborovýho salátu jako prase (i. e. jako obvykle), radši nepočítat, na kolik mě celkem dárky vyšly, protože speaking of dávání dárků - hrozně ráda dělám lidem radost, no a tak jsem se trošku rozšoupla :D. Těším se, až budu patlat lanýže a až mi bude mamka nadávat, že z těch rohlíčků dělám příšerné podkovy.

Co se týče mého života, myslím, že se mám dobře. Sere mě škola, ale už jsem si skoro zvykla nedělat úkoly do matiky doma, ale ráno ve škole, protože to beztak nemá žádný význam. Snídám Triple Chocolate Crunches od Marks & Spencer. Snažím se sama sebe přesvědčit, že ve svým fialovým pseudobaretu nevypadám jako debil. Studuju často a hodně. Na klávesy se učím Perfect Day a trpím neuvěřitelným spánkovým deficitem; tak nějak už nemám ani čas chodit spát. Ale nestěžuju si.

Chci ti říct, že mám tě rád, že miluju tě jako blázen ...

Taky jsem byla na mistrovství republiky v ZAVu. Víte, každej vždycky říká poznámky typu "jedeš to tam vyhrát", a mě to vážně štve. Nepřipadám si nijak výjimečně a vždycky mám pocit, že to mohlo být ještě lepší a  že mě někdo beztak asi porazí. Letos jsem vyhrála sedm zlatejch medailí z osmi, místo té mám jeden bronz, to asi abych nevypadala tak trapně. Byla to vlastně docela milá soutěž, i když jsme bydleli na "intru" v příšerným paneláku na kraji Olomouce, En byla stejně vymlouvavá a v některých věcech vlastně dost nepříjemná jako vždycky, a taky jsem chytla do počítače svůj první vir ever. Jsem na něho náležitě pyšná, jenomže se jaksi rozjel, když jsem psala soutěž, a já jsem nemohla ani za boha přijít na to, proč mi to místo ň píše ˇˇn a prostě nejde to spravit. Pak mi bylo řečeno, že jde o vir. No lol, do jedný do rána jsme to se strejdou přes jakýsi pseudo VNC spravovali. Je fakt, že když už jsem skoro brečela únavou a bezúspěšně nechala běžet asi padesátej anti-spyware, zas tak jsem na něj hrdá už nebyla.

Taky jsem byla v Olympii a na vánočních trzích. Mohla bych napsat celej článek o nějaký padesátiletý suprbič, která mě zcela odporně a okatě předběhla v nekonečný frontě na čerstvej vanilkovej trdelník (venku bylo asi mínust stopadesát stupňů, a než se na mě dostala řada, nemohla jsem se ani pohnout), ale už jsem se přes to částečně dostala :D. Poslala jsem ji do prdele, ale ona stejnak valila furt cosi o tom, že "hlavně, že se nebojím se ozvat". Tak neasi, ježibabo, skonči v pekle.

Včera jsme byli s Milým dokupovat vánoční dárky a jiné a byl to prostě jeden z dalších perfect days. Všechny dny jsou perfektní, když jsme spolu. Když tu byl naposled, leželi jsme zachumalní pod dekou, tulili se k sobě a dívali se na Lásku nebeskou. Asi to zní jako klišé, ale bylo to prostě a jednoduše krásný.

Dnes ráno přišla obleva, sníh pratkicky slezl a prší. Štve mě to, ale říkám si, že letos bílé Vánoce vyjdou. Prostě musí.

Odcházím pařit Sims a potom uklízet, čaute,
Juno

P. S.: Aby se neřeklo, že se s Váma nedělím o nejlepší vánoční písničky na světě, tak tu máte: nejlepší vánoční písničku navždycky a taky na světě.

John Lennon - Happy Xmas (War Is Over)

6 komentářů:

Unknown řekl(a)...

Stranšě mě rozesmálo, že ti mamka taky nadává, že z rohlíčků děláš podkovy, to samé bylo včera u nás. :D
A musím říct, že až letos jsem plně pochopila a ocenila to tvé ZAV umění, jelikož máme první rok psaní všemi deseti a já u toho přicházím o nervy. Je to těžké, kruci! :D
Hezké vánoce!! :)

danielle_m řekl(a)...

Taky jsem se nejvíc radovala ze sněhu, pozorovali jsme to všichni společně ve škole a jedna moje kamarádka prohlásila, že by se v takovém sněžeí chtěla vdávat, bylo to jak v pohádce ^^ Dárky ještě vůbec nemám a i když taky hrozěn ráda dělám lidem radost, co letos utratím bude opravdu maličko, neboť nic nemám, a tak dárky vyrábím, hihí. Právě teď šiju kamarádce zástěrku ^^ Pro samé učení se nestíhám těšit na Vánoce. Minulý rok jsem se těšila už od října a teď už jen týden a já si to furt skoro vůbec neužila :// Děs, děs. Jeeee, taky bych se se svym Milým chtěla koukat na lásku nebeskou O:) ale na to není čas, jsme spolu cely den ve škole, ale skutečně že bychom byli spolu, to jen velmi málo, není na to čas a to mě štve :/ ach jo. No co nadělám. Každopádně poslouchám Michael Bublé - vánoční album a jsem nadšená! yes.

Eliška řekl(a)...

Přesně tohle mi dokáže hned udělat hezčí den - přečtu si tvé řádky, a prostě se musím smát... Sice se mi chce až brečet z toho, jak pohádkovej máš vztah, ale holz musím věřít, že jednou jej taky budu mít...
Ne že bych ti to nepřála, přeju, strašně moc, ale ani nevíš, jak mě to chybí... Respektive ne to, to je ten problém... Chybí mi on...
K úspěchům a všemu gratuluju, já pořád mám jen část dárků a bla bla bla... :D

slečna L. řekl(a)...

vítej do klubu lidí, co mají všechny dárky! já jsem tu nová. :D nevím, co se se mnou stalo, ale stačí mi je 23. zabalit. :)

užívej si dnů s Milovaným a měj se krásně, vánočně. :)

Teruša řekl(a)...

Děkuju za pochvalu věnců:) příští rok určitě nějaký zkus, u nás je vždycky dělala ségra a celá rodinka se mohla rozplynout jak je šikovná, nejlepší a tak...a tak jsem se naštvala, že já jsem jako vosk nebo co a natruc je začala taky dělat :D A hle ono to jde :)) Hosana dneska jsem dokoupila poslední dárek a jsem nejvíc hepy:) P.S: Miluju zamilovaná klišé!:)

Eliška řekl(a)...

Ahoj, trochu jsem se vrátila: http://dreamyrosie.blog.cz/
Sice nevím, jestli mi to vydrží, ale co... :)