sobota 21. dubna 2012

I could love you but why begin it, 'cause there ain't any future in it

Čaute.
No myslím, že když pominu pár malých skutečností, jako třeba to, že si budu příští týden muset dopsat šest testů nebo opsat asi milion stránek zápisů, byl ten náš malinkej výlet na druhý konec republiky docela fajn.

Tak jo, sice jsme strávili celkem 16 hodin cestováním (!), ale zato jsme jeli vlaky RegioJet a autobusy Student Agency (mátový čaj s opravdickou mátou uvnitř, JOY, horká čokoláda, WI-FI a film Pan Včelka zdarma, výborný tvarohový koláč s kakaovou drobenkou jen za 9 Kč), což teda bylo oproti ČD (České Dráhy neboli Času Dost) dost luxusní.

Taky tam ale bylo hrozně moc Rusů, všude ruské nápisy a z každé druhé strany takové to staré známé ruské bla bla, ale zase teplé lázeňské oplatky s mandlovou příchutí byly úžasné. Bydleli jsme v naprosto gigantickém internátu a další den na oběd měli božský kuskus.

A co se soutěže týče, stará dobrá Kája zabodovala. Ještě nikdy, nikdy, se mi tak dobře nepovedl diktát. A opis taky ušel, no, takže po pár hodinách nervů a dlouhého čekání jsem najednou byla o několik tašek a krabic plných cen těžší. A dostáváme se k tomu, čím jsem se Vám chtěla nejvíc pochlubit: kromě toho, že jsem si za jedno první a jedno třetí místo odvezla supr medaile a diplomy (a taky zlé pohledy rozzuřené K., která ten diktát opravdu moc chtěla vyhrát), jsem si domů přivezla tiskárnu značky Hewlett-Packard a parfém Dolce & Gabbana. Light Blue! Hned jsem se teda jako musela podívat na net, co to je a tak, a dozvěděla jsem se, že ta celá dárková sada, kterou mi v sametové (sametové!) krabici slavnostně předali, stojí skoro dva tisíce. No jako upřímně, ta vůně zase nijak zvlášť světoborná není, ale uznejte. D&G, a dva tisíce!

To je ON.
Domů jsem jela s úsměvem like a boss a měla chuť Ax. rozbít hubu, protože byla ještě příšernější než obvykle. Chudák byla celá naštvaná a nervní z toho, jak se a) neumístila a b) já s En. jsme v jednom kuse hovorily vo slovenčině, protože ji to hrozně sralo a celá rudá nás opravovala, protože je napůl Slovenka. To nám teda upřímně ani trochu nevadilo (hlavně, že to slovensky znělo), a já jí s úsměvem poradila, ať mi "vleze na chrbet". Její mamka nás vezla z nádraží všechny domů, a když viděla, že si s sebou táhnu nějakou tu krabici navíc, zeptala se, cože to je. Tiskárna, pravím. "Oo, ještě, že moja Ax. nič nevyhrála, my máme doma tolko krámov!" Tak neasi, upřímnost nade vše. Závistivý svině.

EDT, tělové mléko, EDT - verze mini.
En. mi taky pustila ve vlaku film, jmenoval se It's All Gone Pete Tong. Je to pseudo dokument o hluchým DJovi a je to dost silný film. Strašně se mi líbil a až dočtete tehle článek, tak si ho všichni půjdete povinně stáhnout.

Jo, a taky jsem měla narozeniny. Byla to trochu katastrofa a trochu to bylo boží, do tý doby, než Iv odešla domů. Ono to tak totiž bývá, když někdo od něčeho očekává až moc.

Nicméně jsem dostala spoustu milých dárků. Jako třeba automat na cornflaky, prostě taková ta nádoba, co bývá v hotelích, a když otočíte páčkou, nasypou se Vám do misky. Nebo tričko, ve kterým mám prsa jako nějaká pornohvězda (to tak bývá, když někdo koupí malou velikost), ale když si pod něj dám i tílko, vypadá náhodou hezky, a top, který se mi roztrhl ještě, než jsem se stačila podívat do zrcadla, jak mi to v něm sluší. (Ještě, že mám skvělou babičku, co umí ještě lépe zašívat). Kvalita, no. Od mého kamaráda jsem dostala sadu "užitečných věcí" s návodem na použití (sáček - abys mohla něco ošustit, houbička - no ta se vždycky hodí, a podobně), který když jsem ukázala Iv, vybuchla smíchy. No a taky mi došel milej balíček od Thorstena.

Učím se biologii, geologii, psychologii a měla bych i fyziku, a upřímně, měla bych z toho lepší pocit, kdybych věděla, že mi to při těch testech k něčemu bude. Díky, pane profesore, že po nás chcete to, co snad ani sám nevíte.

Taky jsem si stáhla všechny série HIMYM a čumím na to v jednom kuse. Legendary!

Žijte blaze (a záviďte mi můj supr značkový parfém a jiné),
Juno
(Bay City Rollers - Bye Bye Baby)

6 komentářů:

Eliška řekl(a)...

Haha, tak neasi, musej dělat, jako že je jim to úlně jedno a ty jsi vlastně hrozná chudinka, když máš zapotřebí vyhrávat :D
Gratuluju! :)

slečna L. řekl(a)...

ježiš, to jsou ale děsný lidi, takoví závistivci! :P
já Ti narozdíl od nich mooc gratuluju, ale společně s nima i závidím ,hlavně tu sametovou krabici s parfémem za 2 tisíce (!!). :)
a opožděně tedy všechno nejlepší k narozeninám, ode mě snad jen virtuální pusa a přání všeho nejlepšího a ať Ti to na blogu pořád tak krásně píše! :)

danielle_m řekl(a)...

taky jsem na osmlietém gypmlu, ale chětla jsem to zkusit jinam ;) jinak ej to taky v pohodě, protože mám jistotu, že jsem tam.. ale bojim se toho, že se tam dostanu a budu se muset rozhodovat.. a zaroven toho, že se tam nedostanu a budu za debila.. :D

christie. Bee řekl(a)...

Joo, HIMYM je nejlepšíí! :)
A gratuluju!! Vážně! Co já bych za tiskárnu a parfém D&G dala! :)) Přeju ti to! :)

Vivi řekl(a)...

Milá Juno,
to je, panečku, zase informací. Vždycky, když čtu tvoje články, tak postupně si říkám: "na to musím zareagovat, a na tohle...a taky na tenhle vtípek", ale pak zjišťuju, že bych psala komentáře delší než jsou tvoje články, takže svoje komentářové myšlenky musím nějak zredukovat. Pro dnešek jsem si jako reakci na tvůj post vybrala, že ti budu závidět tu sametovou krabici D&G, a že ti sdělím, že právě teď stahuju "It's All Gone Pete Tong" ;-)
Měj se krásně a gratuluju! :-*
Vivi

BAuu řekl(a)...

Jé, tys byla ve Varech. Takový kousíček odtud. Je tam krásně, musím si udělat taky výlet, zvlášť na oplatky, kterými akorát děláš chutě. :)) Samozřejmě gratuluju k umístění a výhrám, a přeji vše nejlepší k narozeninám. :)