pátek 23. března 2012

It's a beautiful night, we're looking for something dumb to do, hey baby, I think I wanna marry you

Mísí se ve mně pocity jak v Hamletovi, o kterým jsme se v češtině nedávno učili. Je to zvláštní.
Moje naprosto nejvíc kůl angličtinářka nám dnes rozdala opravené testy a úkoly. K testu s plným počtem bodů mi napsala "oh yeah!" a k úkolu zase spousta vzkazů a poznámek a k té jedničce dopsala "chiller rules"; chiller je font, který má moc ráda (a já taky), a který jsem v tom projektu použila. Usmála jsem se a pomyslela si, že ten gympl přece jenom není vždycky tak špatný....

Přátelé jsou lidi, kteří vás mají rádi takového, jaký doopravdy jste. Lidi, kterým můžete napsat kdykoliv, aniž by se naštvali nebo na vás neměli zrovna čas. Lidi, co vám ráno nosí čokoládový koblihy a nejsou naštvaní, když se v polovině cesty sprintem na bus rozhodnete, že pojedete až dalším. Tenhle týden mám na tyhle lidi štěstí.

Dneska jsem neměla balet a tak jsem vyfasovala školní notebook a klávesnici a s asi tunovým nákladem na levém rameni jsem se úspěšně dobelhala na nádraží. Jela jsem domů s Klukem s nejkrásnějším úsměvem. A když jsem doma znechuceně přečetla pár kapitol nějaké pitomosti, kterou mi kdosi doporučil, zavolala mi Iv s tím, jestli nemám tak hoďku čas. (Nebyla to hoďka, dokonce ani dvě.) A tak, proč ne. Tak jsem si obula oxfordky a oblíkla proužkovanej svetr, do kapsy nějak nacpala akorát mobil a vyrazila. V polovině naší obvyklé cesty se mě zeptala, jestli nemám číslo na Kluka s nejkrásnějším úsměvem. Měla jsem, aby ne. A tak mu Iv napsala, jestli se nechce stavit. Za chvíli přišel. A víte co, ani trochu to nebyl that awkward moment.

Šli jsme a celou cestu se smáli nějakým kravinám a dělali si nachvály. Vůbec jsem si neuvědomovala, že za tu chvilku jsme ušli nějaké tři kiláky. A tak jsme šli k Ivči domů, ta pouštěla Klukovi s nejkrásnějším úsměvem videa, na kterých na velice rozkošnou písničku s Džejn kroutíme zadkama a on mě chytal když jsem padala z míče a rozcuchal mi vlasy. Laughs, long talks, stupid little fights and all our jokes. 

Cestu zpátky jsme šli jen já a Kluk s nejkrásnějším úsměvem. Byla tma a zima a tak mi Iv půjčila aspoň svoji bundu. Skákali jsme přes příkopy a zamazali blátem moje krásný oxfordky a pokaždé, když jelo auto, se dohadovali, na kterou stranu uhneme. V jednom kuse mi utíkal a nenechal se shodit do žumpy. A na obzvláště kamenitém úseku mě vzal na záda a nesl. Všude byla tma, jenom hvězdy na nebi zářily. Víte bez Iv bych ho takhle ven asi nikdy nevytáhla. Ale jak jsme tak v tom tichu a tmě šli a šli a povídali si, najednou bylo všechno zase oukej.

Pak jsem přišla domů a kouzelná bublina praskla -.
Juno
(Bruno Mars - Marry You)

12 komentářů:

Eliška řekl(a)...

To zní tak krásně! :)

Anonymní řekl(a)...

Je pěkný, že máš tak dobrou kámošku, která s tebou takle do trojice šla a neměla žádný postraní úmysly a zároveň tě ani nijak "nehlásila" kvůli tomu, že se ti ten kluk líbí ;D

slečna L. řekl(a)...

to muselo bejt pěkný, ale jakto, že nejseš ve svý bublině a necháš si jí jen tak prasknout? :P

danielle_m řekl(a)...

já jsem tu prvně, ale tvůj styl vyprávění se mi líbí!! jdu si přečíst nějaké články z dřívějška, ať chápu souvislosti.. ;) :D

danielle_m řekl(a)...

čtu ty tvoje články a jsem z toho zmatená.. Kluk s nejkrásnější úsměvem, Princ a Milý je jeden člověk? :D pokud ne, tak sem nevím.. :D

danielle_m řekl(a)...

.. potřebovala bych asi pár věcí v tvé příběhu vysvětlit.. :D ale zatím mě tvůj "děník" hodně zaujal ;)) dokonce mi nevadí, číst tak dlouhééé články.. :)

danielle_m řekl(a)...

Aháááá. Teď už to dává větší smysl :D Děkuju.

Veronica řekl(a)...

krásný blog :)

Vivi řekl(a)...

Můj názor na svůj blog znáš, ale stejně ti to zase musím napsat - je to velká radost sem chodit na návštěvu a číst tvé příběhy, i když každá bublina (i ta kouzelná) nakonec praskne.
Pusu..Vivi :-*

Venďagekeknek řekl(a)...

Jsem tu poprvé a rozhodně ne naposledy. :D ASi jsem si zamilovala tento blog..Ten styl psaní! Prostě suprový! ;))

BAuu řekl(a)...

Nikdy nenech kouzelnou bublinu jen tak prasknout! :)

Marlene Daft řekl(a)...

Jů to je tak romantický! :) Tyhle věci na začátku jsou to nejhezčí a neměly by nikdy končit!