neděle 27. listopadu 2011

With you I'll share all time and space, with you I'm everything

Včera jsem se dívala, no, spíš "dívala" na Zlatého Slavíka. Přesněji řečeno jsem pověřila mamku, ať mě zavolá, až tam budou Charlie Straight, ale pak jsem u toho nějak zkejsla. Jsem ráda, že Charlie vyhráli aspoň ten klip roku, jsou dle mého názoru nejlepší česká kapela vůbec a tohle si fakt zaslouží. Vlastně se mi o nich dokonce i včera zdálo, a to rozhodně ne poprvé :D.

Upřímně mě fakt štve, jak to každý rok vyhrává "božský" Kája a Lucka Bílá. Fakt bych to přála Tomovi Klusovi, nebo - v tom horším případě - strejdovi Petru Kolářovi, heh. Ten Gott mě sere, dneska ráno ("ráno") jsem si chystala snídani a slyšela úvodní melodii Pretty Woman od Roye Orbisona, jenže pak tam začal cosi valit on, což mě úplně vytočilo. Nebo Hallelujah v české verzi od Bílé. To je prostě něco odporného. Aspoň, že i jí nejspíš přišlo trapné zpívat "je to jako návod na kulajdu", takže jenom řekla, že to je "jako recept". Nicméně, fuj!

Taky jsem byla v kině na první části Breaking Dawn, a upřímně si mi to líbilo. Je sice fakt, že by se to klidně dalo dát všechno do jednoho filmu, ale aspoň jsem si mohla dosytosti užít nechutného Edwarda (neberte si to špatně, ale já prostě vždycky byla Team Jacob) a roztomilé Belly v tom krásném baráku na ostrově Esmé. ... doufám, že až se jednou s milým vezmeme, na svatební cestu pojedeme přinejmenším tam, heh. I když je fakt, že kdybych nečetla knížky, asi bych moc netušila, o co jde.

Vánoce se, milí zlatí, blíží, a tak já googlím, hledám a objednávám ještě zuřivěji než předtím. (Tímto Vás žádám o nějaké tipy na dary pro muže, ten můj bude mít ještě před Vánocema 18 a já nemám absolutně žádné nápady, byť jsem prohledala asi všechny internetové i jiné obchody.)
Ale vlastně se stejně ze všeho nejvíc těším na náš božský bramborový salát.
A kromě toho hrozně dávám a dostávám dárky, ale kdo ne?

Užijte si první adventní neděli, pac a pusu.

Juno

(Charlie Straight - Your House)

1 komentář:

Anonymní řekl(a)...

Slavíka nesleduju, protože mě nebaví sledovat každoroční "nečekané" vítězství Gotta.. :D Ne, prostě mě to nebaví :)
Jo tak s dárky bych taky potřebovala pomoct :D Vůbec nevím co koupím milému k Vánocům, fakt nevím!! :D