úterý 1. ledna 2013

These people round here, wear beaten down eyes sunk, in smoke dried faces, they're so resigned to what their fate is

PF 2013, bla bla bla.

Vím, že jsem tomu v prosinci moc nedala (je m'excuse) a doufám, že mě budete i v příšítm roce tak zbožňovat. Kašlu na všelijaký předsevzetí a podobný kraviny - honestly, drží se toho někdo z vás - jako fakticky vážně? Pochybuju.

Můj rok 2012 měl svý mouchy, ale i tak byl krásný; to ale myslím tak nějak platí pro všechny roky. Umřela mi prababička. Natrhla jsem moc lidem na moc soutěžích prdel. Rozešli jsme se s Milým a po půl roce se zase dali dohromady. Našla jsem si fajn německy mluvící kamarády ve Vídni. Poznala jsem Nik na akci, kde jsem byla s Ivuškou. Nik mě nyní obviňuje, že jí "dělám do Harryho", ale upřímně, myslím, že jsem si Jeho královskou výsost zamluvila určitě dřív. Na vysvědčení jsem měla samý jedničky. Iv mi dala k narozeninám malou lahvičku Puschkina, kterou jsem dodnes dodnes neochutnala, neb to vypadá jako moč a smrdí jako sirup proti kašli. Taky jsem byla na epickém školním výletě a na naprosto nejlepším představení Na Stojáka s nejlepším kamarádem. Koupila jsem si Beatles tričko a začala hrát na klávesy. Byla jsem v Třeboni, kde mě málem sežrala cca miliarda komárů. Chodila jsem do tanečních a na závěrečný koloně měla naprosto božský účes. Naučila jsem se, že nejlepší je se vždy look on the bright side of life.

Zažila jsem zkrátka nádhernej rok a nádherně jej i zakončila; celý den jsem byla s Milým, ňuf, tulili jsme se, vyráběli domácí UGO a jedli hnusnou pizzu, a večer jsme vyrazili na ó velkou kalbu se spoustou rodinných přátel, kam se ani jednomu z nás nechtělo, ale nakonec to nebylo vůbec špatné, protože po promítnutí fotek z dovolené (Vietnam, Laos, Kambodža - no zkrátka žádný Chorvatsko) našich zazubaných známých a mého videa, jak plachtím s mým tandem pilotem vzduchem, jsme asi ve tři ráno zalehli do jednoho spacáku, do jedný uzoučký postele. Asi každou hodinu jsem se budila; Milý mě místo spaní radši pozoroval, a pokaždý mi přitáhl spacák, dal hubana a řekl: "Ještě spi, miláčku."

A protože se říká "jak na Nový rok, tak po celý rok", a já na Nový rok dostala obrovskýho hubana od nejlepšího kluka pod sluncem, rok 2013 zkrátka musí být úžasný, i kdyby nechtěl, už jen proto, že jsme se jej vůbec dožili, žejo.

Přeji Vám všem dlouhý a šťastný život,
nebo alespoň prozatím krásný rok 2013,

Juno

Trochu retro, ale dost boží: pokud jste ještě neviděli The Perks Of Being A Wallflower, neváhejte.

(Dexy's Midnight Runners - Come On Eileen)

6 komentářů:

ta, co běžela za králíkem řekl(a)...

Tak do toho novýho roku... no, už jsi to sama napsala - ať je úžasný! A on beztak bude :) protože kdo hledá, tak to úžasné vždycky najde, že jo :)

Eliška řekl(a)...

Jo, tvoje články budu zbožňovat jednoznačně i v tomto roce :D
Je úžasný, že sis to tak užila, a jen tak dál... :) Ach jo, nech taky trochu lásky a pozornosti i pro nás ostatní, jo? :D

slečna L. řekl(a)...

bajo, co? hubana jsem dostala taky.. a dokonce se mnou rano vstal, kdyz jsem jela do prace :) nejde je nezboznovat, co? :*

mej se hezky i cely dalsi rok! ;)

Unknown řekl(a)...

Mám ráda tyhle zhodnocovací články. ;) Jo a víš co jsem zjistila? Že znám kámoše tvýho kluka. :D Cha.

BAuu řekl(a)...

Vypadá to, že jsi měla krásný rok. Tak ať je ten další stejně tak dobrý a třeba i lepší! :)

Kristýna Davidová řekl(a)...

Jé, to musel být skvělý začátek nového roku! Já jsem předsevzetí vzdala, nemá to cenu si nějaká dávat. :)