neděle 30. září 2012

Láska je jako prd. Když moc tlačíš na pilu, bude z toho hovno.

Tak jsem začala chodit na klávesy.

Měla jsem zatím všehovšudy asi tři hodiny a fakt mi nejde rozpůlit si mozek, aby mohla levá ruka hrát něco úplně jinýho než pravá, tak nad tím sedím každý den asi hodinu. Ale prý jsem hrozně šikovná (já vždycky). Chodim k panu učiteli, který nám hrával v baletu na klavír, když jsme byli malí. A taky kterej na našem loňským vystoupení ztvárnil legendary postavu Ivánka (já byla Marfušina matka a prý jsem byla úplně epic). Je boží. Smějeme se politice a hrajeme Beatles (já jsem i nucena zpívat, ale říkám si, že to snad přes ty čtyři patra nejde slyšet). Už z tý blbý první hodiny jsem měla větší radost a dobrej pocit než za celých deset roků, co jsem hrála na flétnu. Nojo, možná že ze mě nakonec ještě bude rockstar. S klávesama.

Taky jsem napsala naprosto epickej fejeton o mně za dvacet let. Je to do nějaký pitomý soutěže MF Dnes, tak jsem to napsala, jak nejlíp umím, plný sarkazmu. Nejsem si úplně jistá, co na to řekne češtinářka, ale všem, komu jsem to dala číst, se to prý moc líbilo. Onen papír mi byl většinou navrácen se smíchem a slovy: "Káji!" Popsala jsem tam docela přesně, jak se seznámím s princem Harrym teďka v dubnu, jak budem mít malýho zrzavýho Johna a Delilah a jak se budu mít jako prase v žitě.

Kromě toho jsem psala bráchovi fejeton na téma Češi a dovolená, což bylo až děsivě snadný. Ještě, že jsme tak trapnej malej národ. Nyní nám bylo zadáno téma č. 2, a protože je partnerem té let's say soutěže ČEZ, jsou tam témata, že by se jeden posral. Honestly, ještě nikdy jsem nepsala fejeton na téma alternativní pohonné hmoty.

Tak nám málem zastřelili prezidenta. Chudák Vašek. Viděla jsem to video asi stokrát (aby ne, když nám to teď všude podstrkují), a tak nějak se nemůžu ubránit smíchu, když si to k němu ten maskáčovaný týpek přifičí a kuličkovka udělá tududu, Vašek se ohlédne a s výrazem are you fucking kidding me pokračuje v chůzi. Aspoň má zase celej svět mít z čeho prdel. I když asi lepší než kradená prupiska to není.

V pondělí jsme měli už druhý taneční; můj dohodnutej nejlepší kámoš-tanečník byl ještě pořád nemocnej, tak jsem utvořila naprosto supr dvojici s jedním týpkem, co si říká Žofré. Asi pět lidí mi nezávisle na sobě řeklo, že se mi "celý dvě hodiny čuměl na kozy", ale prý se jenom koukal na zem, aby mi nepošlapal nohy (stejně to nevychytal). Taky měl trochu jinou představu o mojí levé lopatce než já, ale jinak to bylo docela vtipné. Když mi chtěl naznačit, že se mám při waltzu na něj trošku jako víc nalepit, aby to vypadalo tak opravdově, procedil toto: "Přiser se na mě trochu vole." Choval se zkrátka jako vopravdickej gentleman, o tom žádná.

V úterý jsme se konečně dočkali další série HIMYM, ale upřímně mě to dost zklamalo, jde to hrozně do kytek. S prvními čtyřmi sériemi je to něco naprosto nesrovnatelnýho, ale co už, tady jde přece hlavně o Barneyho a Marshalla.

Ve čtvrtek mě skolila zákeřná choroba, a já fakt nesnáším, když jsem nemocná, tak jsem podstoupila naprosto šílenou léčebnou kúru skládající se z popíjení tun citrónů, stříkání si jakýhosi jedovatýho spreje do krku (prý už se to nesmí vyrábět :D), spaní s hadrem na krku a hraní karetních Monopol s rodiči. Nicméně, už je mi dobře, thanks for asking, takže můžu zítra do školy vstříct dalšímu naprosto hardcore týdnu.

Nezadaný neznamená, že jsi hnusný a nikdo tě nechce. Nezadaný znamená, že jsi tak boží, že si tě nikdo nezaslouží!

Tohle jsem našla dneska na fejsbuku a myslím, že je to přesně můj případ.
Juno

5 komentářů:

Jedikats řekl(a)...

Muj taky!!
A preju brzky uzdraveni.. :)

Eliška řekl(a)...

Kájo! Ty tvoje články mě jednou zabijou! :D
A jasně, že je to tvůj případ, jak taky uznat, ty jsi přece boží! :D
Na takového gentlemana bych taky chtěla narazit... :D

slečna L. řekl(a)...

nemám ani co říct, zas je mi lépe po přečtení tohoto článku, prostě mi umíš udělat radost čímkoliv. :)

Unknown řekl(a)...

Ta aférka s prezidentem mě rosekala. :D Chtěla bych si přečíst ten tvůj fejeton, je v počítačové formě? ^^
Jo a hodně štěstí při haní na klávesy! (I když s tvou šikovností si myslím, že ho ani nepotřebuješ. ;))

BAuu řekl(a)...

Jak já bych chtěla umět hrát na klávesy! Kdykoliv je vidím u sestřenky doma, zamáčknu slzu a jdu radši do jiné místnosti. Ani já nějak nedokážu oddělit ruce, aby každá dělala něco jiného. :)
Vzhledem k tomu, že mě baví tvoje články, co teprve tvůj fejeton. Doufám, že vyhraješ, pak si noviny koupím, přečtu, někde vystavím a řeknu si "jooo, tu já znáám".
A do tanečních jsem se chodila akorát koukat. Se mnou nikdo tančit nechtěl, a když si vezmu podpatky, většina mužů by do mého výstřihu koukala i nedobrovolně, kolem mě je to samý prcek. :)
Nicméně měj se fajn. A nemoce nakopat do zadku. Všechny. :)