středa 8. srpna 2012

If it's meant to be, it will be.

Sometimes the thing you want the most doesn't happen and the thing you've never expected happen does. I don't know - you meet thousands of people and none of them really touch you. And then you meet one person, and your life is changed, forever. - Love & Other Drugs

No dobře, mohla bych Vás sice donekonečna krmit příběhy z výletu na Pravčickou bránu či skákání po skalách, nemluvě o výživné osmihodinové cestě, ale řekla jsem si, že až na tuhle krátkou zmínku Vám radši povím o něčem zajímavějším -.

To jsem se pro Vás jenom vyfotila, když jsem čekala na zbytek naší skupiny cestou na výše zmíněnou bránu. Můžete si povšimnout krásné přírody a mejch křivejch prstů.
Noo, známe všichni Prince, žejo? Vzhledem k tomu, že je to můj vzdálenej příbuznej, stavovali jsme se k nim domů na cestě zpět. A když mě v jejich bazéně se slanou vodou přitopenou přitisknul do rohu a políbil mě, řekla jsem si: proč ne? Bylo to takový déjà vu, zvlášť když uvážíte, že svou úplně první vopravdickou pusu jsem od něj dostala v pražským Aquapalace v jakési vířivce. Myslím že Prince jsem vždycky milovala.

Tak jsem zažila krásný tři dny (i když je fakt, že furt se někam schovávat, jenom abyste mohli dostat pusu, není žádná prdel). Třeba jednou navrhl, že se půjdeme projet, a tak jsem si řekla, že teda jó, to jsem ovšem ještě netušila, do čeho jdu. Vyfasovala jsem asi stopadesát let starý kolo s nefungující přehazovačkou a odpadávajícími šlapátky a helmu, ve který jsem vypadala jako hřib.

Myslela jsem, že jako někam poblíž pojedem a za půl hodiny budeme zpátky, no tak trošku jsem se sekla. Málem jsem si rozbila hubu při projíždění těma jejich polabskýma pískama, ruce bez rukavic jsem měla po těch nějakých třiceti kilácích samý puchýř a odřeninu a po jistý zastávce v lese jsem měla doslova jehličí až v prdeli a štípanců od komárů tolik, že jsem ani o nich neměla přehled; samozřejmě nezapomínejme na obrovský škrábanec na stehně, zrasovaný lýtka a sečnou ránu na ruce lemovanou obrovskou modřinou, která mi teď hraje všemi barvami.

Při životě mě v tom obrovským vedru držela akorát představa vychlazenýho půllitra piva, ale nakonec jsem asi ještě pořád vypadala líp než on, když si ze mě potom všichni dělali srandu, "že jsem ho teda zřídila". Prý já, pch. V našem cíli jsem nás u jakýhosi pochybnýho zámku vyfotila, abych mohla poslat matince MMSku; teď uvažuju, že je to asi jediná fotka, kterou s ním mám (a vypadáme na ní oba jako spálení vyčerpaní úchylové).

Taky jsme hráli karetní Monopoly a já vždycky prohrála, a každý večer (respektive každou noc) jsme zalezli do obýváku a pustili si Star Wars nebo Scotta Pilgrima a pili bílý víno. Spát jsem chodila tak ve tři ráno a vyčerpáním se mi motala hlava.

Jednou jsme si všichni udělali výlet do Prahy, tak jsem se zašla podívat na Lennonovu zeď (seriously, je to jediný místo v Praze, kam se musím podívat prostě vždycky) a vyfotila se u here comes the sun; a v Hervisu na Andělu jsem si koupila úplně suprboží plavky, který kdesi našla jeho malá super ségra (po tom, co jsem prolezla snad úplně všechny obchody a buď tam měli samý hnusy nebo vršky, do kterých bych se nacpala možná tak před deseti lety).

"Jsi krásná," šeptal mi do ucha, ale lady never tells, co všechno se skutečně stalo. Jenom mi přijde trošku absurdní, že nejen on mně se už tak nějak šest let líbí; možná že kdybych tak celkově některý věci věděla, bylo by to lepší. Vždycky jsem věděla, že pro mě nikdy nebude tak úplně closed chapter, a vim, že se zase budu akorát tak trápit, ale už jsem měla dost všech těch what ifs.

A zatímco on si před jméno bude moct za chvíli psát Ing., já budu ještě dlouho přežívat na našem gymplu. Chybí mi, ale za měsíc má kdosi svatbu a oba jsme tam pozvaní, a tak si říkám, že do tý doby snad něco vymyslím.

Juno
(Charlie Straight - Rain)

We were talking about our lives
Different people, different lies
We were laughing, we were mad
It’s too late now, go to bed

3 komentáře:

Eliška řekl(a)...

Kájoo! :) Ty se nezdáš :) Moc ti to přeju :) A ten výlet na kolech znám až moc dobře, a ty reakce pak taky! :D

Unknown řekl(a)...

Drsnééé! :) Přeju ti to! :) Příjde mi to jako včera, co jsi poprvé na blogu popisovala tvojí první opravdickou pusu! :) Je to super, doufám, že se k tobě nebude chovat jako hajzl! ;)

Anonymní řekl(a)...

No páni! :) Prej "po jisté zastávce" :D:D:D:D Vždycky mě dokážeš pobavit ;)