neděle 11. března 2012

Sittin' on a cornflake, waiting for the van to come

Tak mám Windows 7.
No jo, pokrok prostě nezastavíš.

Viděla jsem Huga, byl to moc milý a pěkný film.

Taky se učím ZSV:
Čití je nejzákladnější poznávací proces předávání informací o okolním světě. Počitek je funkcí jednoho analyzátoru, je to odraz jedné vlastnosti daného předmětu.


Tenhle týden utekl hrozně rychle, jako by snad ani nebyl. Ženy, dodatečně všechno nejlepší k svátku. 


Někteří lidi se mění až hrůza a jiní zase zůstávají pořád stejní. V pátek jsem se ptala En, se kterou jezdím na soutěže v psaní, a tak celkově by se asi dalo říct, že jsme kámošky, neasi, proč s náma chodí do angličtiny její spolužačka. Dostalo se mi přibližné takovéto odpovědi: "No a co jako vadí ti snad?! Vadí ti že je chytřejší než ty co?!", následně se otočila a dramaticky odkráčela po chodbě. Ještě chvíli jsem stála na místě a zpracovávala to. Omfg, mně přece žádná Sabča nevadí, a co se jejího anglického skillu týče, nijak zvlášť se zatím nevyjadřovala, takže těžko posoudit. Potom jsem další půlhodinu zpracovávala reakce mých kamarádek, které šly se mnou. "Hahahaaaaaaaa, no to se těžko poslouchá, že je chytřejší!", a podobné. Tak hele, připadá vám snad otázka "proč s náma chodí do angliny tvoje spolužačka" jako důvod k takové reakci? :D Někdy ty lidi fakt nechápu ...

Přemýšlím, proč za všeho, co se kdy stane nebo podělá, můžu z pohledu ostatních já. Tak jasně, že je to jednodušší na někoho shodit, vy svině. 

A place on Earth where the dreams come true.
V pátek jsem byla v klasice a byla jsem zlá a nasraná. Hele, zatímco ty slečny tam začaly chodit až letos, já s P. a Džejn  tam dřeme krev už dobrých pět let, takže myslím, že docela poprávu si myslím, že ty lepší jsme tu my. A tak si tam přijdu, žejo, po dlouhý době (nebyla jsem tam dlouho proto, že se mi nechce, jako někomu, ale proto, že prostě nemůžu), a hle. Všechno je jinak než to mělo být, na vystoupení na špičkách s náma dělají i absolventky, které si ty svoje botičky za těch pár měsíců ani pořádně nezahřály (ale jsou to šikovné holky, to jo), a všichni se tváří hrozně důležitě.

Na druhou stranu, otrávené xichty a jízlivé poznámky byly vždycky moje parketa.

V úterý jedeme na ó ó ó taneční soutěž. Je mi to už celkem jedno, hlavně aby to bylo za náma. Ani mě moc nebaví furt v kuse trénovat číslo, které zatancujeme jen jednou tam a šmitec, zvlášť když uvážíte, že za dva měsíce máme závěrečné vystoupení a my máme hotové jedno velké nic.

Mám nové puntíkaté kůl tričko a často mám chuť mlátit hlavou do zdi a pak brečet, že tu pořád není. Ale co už.

Yes, I'm in a long-distance relationship.
No, it's not fucking easy.
Yes, it's worth every moment. 

Dělala jsem úkol do angličtiny, aneb který citát od Oscara Wilde se vám líbí nejvíc, a myslím, že tenhle.
"Life is far too important a thing ever to talk seriously about."

Viděla jsem kousek Andělů, zrovna tu část, kde hráli Mandrage a potom taky ty trapné výlevy Marty Jandové. Co na to tak říct? Fakt hustý tetování, ženštino, ale příště rači zůstaň v hledišti.

Žijte blaze,
a nezapomeňte, že love is all you need!
Juno

4 komentáře:

Eliška řekl(a)...

To jsi vystihla :D Reakce lidí nepobírám hodně často :D
Windows 7 naštěstí domám nemám, ve škole mi to nainstalovali na počítač a jsem z toho na nervy :D

slečna L. řekl(a)...

Díky za citát Oscara Wilda a taky za love is all you need. Miluju Beatles a taky ráda miluju a vůbec mám rád všechno. jenže někdy to nejde. Třeba ty tvé kamarádky. Nechápu jejich rekce.. No nic, jsi prostě trapná a bojíš se konkurence na AJ, vlastně mají pravdu! :D

Nic si z toho všeho nedělej a hezký týden. ;)

Dreamy řekl(a)...

Ten citát na konci článku zněl v původním znění takhle: "Spěchejte milovat druhé, neboť rychle odcházejí." Četla jsem ho v jednom novinovém článku. Ale upravila jsem ho do podoby možná ještě pravdivější...

pavel řekl(a)...

Přemýšlím, proč za všeho, co se kdy stane nebo podělá, můžu z pohledu ostatních já. Tak jasně, že je to jednodušší na někoho shodit, vy svině.
Takhle sis krásně ulevila, musel jsem se smát. :D