sobota 4. února 2012

'Cause there'll be no sunlight if I lose you baby

Takže v úterý jsme dělali karneval pro malý. Vzhledem k plánovanému retro-přístupu jsem si od mamky vypůjčila šaty "how i met your father", ze šuplíku vyhrabala řasenku a suprkůl červený fix na rty (všechny jsme vypadaly jako prostitutky). Hochům to taky moc slušelo, tancovali na Rasputina, kolem tyče a tak a byli moc roztomilí. Děckám se to taky líbilo, vzorně se namaskovali a skákali přesně, jak jsme pískali. Byli jsme pochváleni. A potom, potom nám předali vysvědčení a šlo se dom.

Někteří měli ještě besídku s flétnou. Povedlo se mi to. A když jsem byla v knihkupectví vybrat dárek pro otce, objevila jsem TU knihu. Na obálce se usmívá John Lennon a moc mu to sluší. Knížka je v datech, s nádhernýma fotkama a je mimo jiné anglicky. A moje nejlepší maminka mi ji koupila, prý že za mé krásné vysvědčení. Mám ji. MÁM JI!

Jinak jsem si udělala dvoudenní prázdniny u babičky, protože nám zamrzla voda. Jo, no, prostě nejde. Řešení? Čekat, než se oteplí. Fakt bezva. Mamka není doma a otec s bratrem udělali dole takový bordel, že se až stydím. A dělat jim služku mě už opravdu nebaví.

V pondělí máme lyžák. Nechcu na žádný podělaný lyžák, i když na druhou stranu si říkám, že tam aspoň poteče voda. Mám super tělocvikářku, už asi tak od listopadu nám třem, co jako jediné z naší třídy jedeme, říká, jak budeme spolu na nějakém supr apartmánu, poté to teda změní na obyčejný pokoj ale s tím, že budeme spolu a ještě s jednou krávou, co se mnou chodí do baletu. A tak si říkám, dobře, a klidně se dál nechávám využívat na psaní různých seznamů a textů na compu, které potřebuje. Samozřejmě v mém volném čase. Ve čtvrtek jsem se jen tak mimochodem optala na ty pokoje. Takže vůbec nebudu se svýma spolužačkama. Budu s tou krávou z baletu a dvěma holkama, které neznám a jejich jména s obličeji jsem si spojila jen díky fejsbuku a V. z hudebky. A víte co, vůbec, ale ani trochu mi ty holky nejsou sympatické.

"Ale prosímtě, víš, jaká je ta N. super holka?!" Bylo mi vyčteno paní profesorkou, když jsem namítla, že ani nevím, kdo to je.
No, a pak došla řeč i mně.
Hlavně že En. se mi pořád chlubí, jak ona bude se svýma kamarádkama (protože učitelce řekla, že s náma být nechce) na apartmánu, kde jsou tři televize a rohová vana a tak. Získané informace jsem řekla V. a Ax., holkám, které se mnou měly být na pokoji - obě jen porkčily rameny. No tak jasně, že ste rády, že se to netýká vás, vy svině. Je to přece můj problém. Jako vždycky můj.

Už teď se cítím jako totální asshole.

To mě dovádí k filozofické otázce: Proč VŽDYCKY já? 

Víte co, a už mě unavuje takovéto "máme problém, Kájo vyřeš to." Ano, někdo to dělat musí. Ale vážně mě to sere, když uvážíte, že ať už se jedná o odložení testu, řešení problémů nebo v baletu to, že se holkám nelíbí kostýmy, řeším to já. Protože nikdo jiný si pochopitelně nechce proti sebe kohokoliv poštvat. Největší ironie je v tom, že když už to cokoliv řeším, nikdy se ke mně nikdo nepřidá. Každý jen pokrčí rameny a zazubí se a oblaží mě svým šťastným úsměvem, že to nebyli oni, kdo si musel špinit ruce.
Pitomý krávy.


Jednou ráno jsem si řekla, že budu milá na V. a že ji pozvu na horkou čokoládu, když nemůže mluvit, ale když dorazila do třídy, ani se na mě nepodívala a sedla si s někým jiným. Rozhodně jí nezávidím její povahu "vseru se všude, kde to jen de a vlastně i tam, kde to nejde", ale když si hraje na bifíčko s holkou, co se se mnou o ní den předem bavila ne zrovna v superlativech, připadáte si jako asshole ještě víc než jindy.

Do toho všeho mě ještě ignoruje boyfriend (v tom lepším případě, v tom horším mi zase "nechce říct, co se stalo, proč se má tak blbě" a tak), taky poseru co můžu a už mi z toho všeho trošičku hrabe.

Jinak se mám fajn, díky za optání.
Enjoy the fuckin' freezy weather.
I'm sure I'll have a really bitchin' time. 


Juno
(Bruno Mars - asi po milionté - It Will Rain)

3 komentáře:

pavel řekl(a)...

To si taky říkám....

slečna L. řekl(a)...

koukám že se sere všechno, co se srát může (i nemůže) - nic není nemožné! u mě, u Tebe.. bože. připadá mi, že nemám pořádné kamarádky nebo spíš vůbec žádné, i kdyby byly úplně blbé a děsné, tak aspoň něco. :( jinak s boyfriendem na tom teď nejsem taky růžově..

slečna L. řekl(a)...

ať je líp!! ;*