pondělí 12. prosince 2011

Salut, Paris!

Vánoce se blíží mílovými kroky (už příští týden!); sníh tady napadl a zase roztál a já už mám nakoupené asi všechny vánoční dárky. Dnes byl tatínek tak laskav a na poště mi vyzvedl the best of, totiž dárky pro milého (a pár dalších). Je to všechno tak boží, až se tady křením jako blbeček. Takže vy, co ještě sháníte pro někoho dárek, šupejte na I♥SHOP.eu, doporučuju všechno. Totiž, já milému objednala trenky s nápisem I ♥ MY GIRLFRIEND CAROLINE, a vypadá to božsky. Mamka objednávala ještě pro někoho tričko, a to vypadá taky úžasně. Je to z příjemnýho materiálu, elastické, a není to žádná trapná nekvalitní nálepka. Za čtyři stovky super. Asi Vám ty trenky někdy vyfotím, protože já osobně jsem z nich tak unešená, že jsem si je sama musela zkusit :D.

Pak jsem taky objednala (pro milého, pochopitelně, a pro bratra) USB hub a ohřívač pití. Rozuměj - takové kolečko s USB drátem, které když strčíš do compu a zapneš to, destička se nahřeje a když na to dáš hrnek s čajem/kafem/čímkoli, tak to tomu nápoji udrží teplotu (prý 50°-60°C). Jinak tam jsou 4 USB strkátka, takže prostě to překážet nebude :D.

Samotné nakupování dárků bylo letos ale asi ještě lepší než loni. Nakupuju postupně už od konce října, vždycky, když se mi něco pěkného a levného líbilo, tak jsem to prostě koupila, ale dokupování posledních dárků skutečně stálo za to. Nejvtipnější asi bylo, jak mi kamarád pomáhal vybírat dárek (trenky) pro mého téměř dospělého bratra. (Ale vyzkoušet si je nechtěl.) Nakonec jsme vybrali úplně úžasné, kostkované se psem, co v tlamě drží ceduli s nápisem long vehicle (dlouhý nástroj). Já mu zase pomáhala vybírat nějakou srajdu na vlasy pro jeho sestru a plakát se Šmoulama pro druhou sestru, a prostě to bylo takové pěkné :).

Letos nějak zapomínám šetřit a vlastně mi to ani moc nevadí, protože Vánoce jsou přece jenom jen jednou za rok, a já hrozně ráda dělám lidem radost. Nejvíc ze všeho se ale stejně těším na náš bramborový salát :). Momentálně píšu omluvenky, sháním Eura, tisknu vlakové spoje, letenky a podobně a psychicky i fyzicky se připravuju na cestu do Prahy za panem Dobešem a poté na šest dní do Paříže, na natáčení filmu. Počítač si s sebou beru, ale - čekejte zprávu spíše až po mém návratu.

Ve škole je teď veselo, a i když do mě V. při záchvatech smíchu drká a říká, že tohle jsem říkat asi neměla, nemůžu si pomoct. Jako v pátek, když nám náš profesor-kulturista řekl, že si máme zjistit, co jsou to hormogonie a akinety. Chápejte, on nám vždycky všechno říká, je to strašný maximalista. A teď, že si to máme zjistit sami. Tak jsem neodolala, a zcela nevinně se ho zeptala: "Vy to nevíte?" Vlastně jsem to ani nijak jako vtípek nezamýšlela, ale okamžitě vybuchla celá třída smíchy a jemu, chudákovi, úplně došla řeč, ale pak se začal naštěstí smát taky (aby mi ještě nevyliskal! :D). Slečna, která mě nesnáší, mi poté v šatně zcela upřímně a se smíchem oznámila: "Si zabila!" 

To jsem prostě já, no. Pan zástupce moc rád a často říká, jak jsem hubatá, ale já si prostě nemůžu pomoct. No a uznejte, celý náš gympl žije ve lži, a někdy by se to přece stejně museli dozvědět. No ne? Taky mám konečně Juno v angličtině (myslela jsem, že ten český dabing docela ujde, ale upřímně, v porovnání s originálem je to pěkná sračka) a Help a ještě stahuju Yellow Submarine s Beatles.

V pátek nebo v sobotu Vám budu mávat z Eiffelovky, tak se pozorně dívejte, ať mě neprošvihnete.
Juno
 John Lennon - Happy Xmas (War Is Over)
Teď už vím jistě, že na tohle nastal čas. Stejně jako to, že jsem se to konečně naučila, relativně bez chyb, hrát na klávesy :).

1 komentář:

christie. Bee řekl(a)...

Co mi kde uniklo?! Jak ve filmu? Coo? Chci slyšet podrobnosti! :))
A ty dárky... Já taky miluju vtipné dárky, krerým ostatním udělám radost... :) Takže tvoji nadšenost chápu. :)