neděle 9. června 2013

Well I fell down, down, down into this dark and lonely hole, there was no one there to care about me anymore, and I needed a way to climb and grab a hold, of the edge you were sitting there, holding a rope

Těším se z snad už doopravdy přicházejícího léta (taky tak milujete tu vůni teď večer?), snažím se nezbláznit se ze všeho toho učení se (poslední dobou se mi zdá, že se celý učitelský sbor našeho gymplu proměnil ve stádo dobytka, literally) a za něžných tónů Clouds přemýšlím coby, kdyby.

Tak jsme zas měli závěrečné vystoupení s baletem. Byly to dva krásné a strašně náročné dny, ale nakonec jsme to všechno zvládli. Ve středu ráno už jsem byla ve svých promočených botech z neustálého deště ze všeho snažení, nedostatku slunečního světla a přemíry debilů kolem úplně hotová, ale pak jsem se bavila se Sim a ta říkala, že prý její mamce se "líbí, jak tancuje ta Juno".

No chápejte, že to tu Juno zahřálo u srdíčka :). Potom přijel Milý, a tak jsme zalezli do peřin s půl kilem jahod a čokoládovými zajíci a já byla ze svého splínu a vyčerpání už nadobro vyléčená; tak jsem si potom večer mohla připadat zase hrozně neodolatelná, jak jsem tam, celá od třpytek, točila attitudes a snažila se nezlomit si nohu na špičkách.

Prázdniny se naštěstí už fakt blíží, ale místo dovolený se strejdama a tetama, co se k vám chovají jakože "ty jsi tady a já jsem tu a budeš dělat to, co řeknu, tečka" mám chuť se vyvalit u beskydskýho Balatonu a nedělat nic. No, uvidíme.

Ve čtvrtek mám koncert s klávesama, takže kdyby až k vám dolehl čísi neodolatelný zpěv Help či Hey Jude, víte, na koho se máte s prosbou o autogram obrátit. Vlastně to dost možná budu i celé moderovat, tak psst a držte mi palce.

Juno

Be a rainbow in someone else's cloud. - Maya Angelou

4 komentáře:

Teruša řekl(a)...

Ano Léto! Miluju to, jak si ráno vyhodím peřiny ven a večer si do nich lehnu a taky spaní u otevřeného okna,bouřky a ledové frappé a melouny a cachtání v bazénu a povalování se na dece;))
Chci tě vidět baletit!:)
Jahody a čokoládoví zajíci:) Mňám:)
Palce držím, to je jasný:)
(S)měj se Juno:)

PetiDaubner řekl(a)...

u nas to posledne dni uz vyzera ako v lete. Az na ten vyliaty dunaj. Ale inak je krasne :D teplo, hlavne v elektrickach, nadhera :D ale nie, tesim sa strasne z tohto pocasia, milujem ked je teplo, ze to az neviem vydrzat, najlepsie ked som vyvalena niekde pri vode, mam limonadu alebo ladovu kavu a citam knizky alebo pocuvam hudbu. :) a tiez milujem letny vecerny vzduch. Dufam, ze sa mas krasne !!!

danielle_m řekl(a)...

Už mě s tím počasím fakt štvou! :x Sice nejsem zatopená, což můžu být ráda, ale kdo to kdy viděl, aby v červnu byla taková kosa a furt pršelo. Jak jsem šla dneska ze školy, začly normálně padat kroupy! :x fuj. Ale včera večer jsme bylis bratrem běhat a to bylo bezvadny ^^ Jahodyyy, dala bych sii. A s milým, mmm. Jen ne v moji posteli teda, bila s červenou, to by nešlo :DD držíme!!

slečna L. řekl(a)...

ano, v pátek i mě začínají prázdniny. už aby to bylo!! :)

s Milým to musí být žůžo, "my" právě zažíváme zkouškové na medicíně, což si určitě dokážeš představit! o jahodách a peřinách nemůže být ani řeč. :D