čtvrtek 12. července 2012

The way you can cut a rug, watching you's the only drug I need, so gangster, I'm so thug, you're the only one I'm dreaming of

Takže tak nějak prázdninově si žiju. Hlídám obludy (hrajeme Superfarmáře a díváme se na pohádky), s pozvednutým obočím přičichávám k alkoholu (kecám, to mi jen jeden týpek na pouti koupil panáka rumu a musím říct, bylo to pěkně hnusné), furt někam plavu (bo mám zrovna plavací náladu), piju studený pivo (protože ho mám nejradši) a s ďábelským úsměvem večer (předtím, než do zásuvky strčím Raid) promlouvám ke komárům se slovy "chcípni".

Byla jsem s nejlepším kamarádem na Knoru aspol., bylo to naprosto awesome a smála jsem se jako debil celé dvě a půl hodiny, co to bylo. V sobotu jsem byla na nejlepší svatbě na světě; brali se dva naši "vedoucí" ze ZAVu. Vzala jsem si svoje nové nádherné šaty a se vší skromností jsem vypadala jako princezna :D. Bylo tam stočtyřicet lidí a bylo to luxusní jak cyp a prostě to muselo stát hrozné prachy. Měli jsme luxusní jídla, čokoládovou fontánu, neomezený přístup ke stolu se všemi druhy pití, na jaké si jen vzpomenete, mega marcipánový dort, grilované olihně, lososa na sto způsobů, drahé portské a krásné cedulky se jmény.

V rámci "úkolů" pro některé (hlavně international) hosty jsem byla vybrána jakožto translator funny story z Číny, který říkala Ingrid, do angličtiny. Byl to poměrně piece of cake (i když jsem si nebyla jistá, jak se řekne splachovadlo od hajzlu :D); moje pyšná maminka hned přiskočila a podařilo se jí z celého desetiminutového příběhu natočit jedenáctisekundové video. Když jsem se vrátila k našemu stolu "soutěžících", všichni ztichli a tak se na mě koukali. Následujících pár minut jsem s výrazem like a boss děkovala na připomínky na mou božskou angličtinu :D (tak neasi, že). Mamka si taky užívala dotazy všech maminek a tatínků, jak dlouho a kde mi prý platí kurzy angličtiny (nikde), a jak je teda jako možné, že jsem se na tom našem gymplu tak naučila anglicky (jsem boží, neasi). Ale tak nebudu kecat, to víte že mi to dělalo dobře :D. Potom na mě mávnul jeden chlap, a že když prý tak umím anglicky, tak mu mám pomoct překládat "dražbu podvazku". Byla to docela morda, ale když jsem si zjistila, jak se řekne "dražit podvazek" (bid garter), docela to už šlo.

Jinak jsme se společně s En., Luboškem a Tomem rozhodli, takhle vyfiknutí, vyzkoušet místní obrovskou trampolínu; v tom třicetipěti stupňovém vedru jsme tam skákali a chechtali se jako o život (ale zase taková sranda to nebyla, když jste si při každém výskoku museli držet šaty :D). Večer mě ta společnost začala trochu unavovat, tak jsem šla zpátky k našemu stolu (kde už skoro nikdo nebyl), a až do jedné do rána jsem si povídala s Kubou. Mám ho ráda, i když ho většina lidí nesnáší. Furt chtěl, ať s ním jdu někam ven, huhlal jako obvykle (takže jsem se po každé větě musela ptát "co?" :D), a hluboce přemýšlel o tom, co by mohlo být, kdyby ... Tak jsem mu poradila, ať radši víc pije a míň přemýšlí. What happened happened, tak co už. Taky měl takovou teorii, jak jsem hrozně zhubla a jak mi to sluší (ani jedno jsem mu nevymlouvala, i když přinejmenším to první vůbec nebyla pravda :D). Nakonec jsme se nechali vyfotit, když nám to tak slušelo, asi stokrát mě objal ("Budeš mi chybět, ale jako fakt!"), a potom jsem i já už jela domů.

V úterý přijela babička s dědou; udělala jsem jim svůj kulinářský masterpiece (tvarohové šišky s jahodama, možná někdy dostanete recept, bo je to fakt boží), a povedlo se mi to jak nikdy. Potom mě s mamkou odvezli do Nejmilejšího města na světě; šli jsme s mojí nejlepší tetou na Comedii dell'arte s Vilhelmovou a Liškou (taky nejlepší).

Abych nezapomněla - ten den se mi ještě ozval můj bývalý. Jak mu chybím, jak se furt dívá na moje fotky, jak by mě chtěl zase obejmout ... Seriously, copak já to neříkala? Věděla jsem, že mu budu chybět :D. Nicméně jsem z toho byla docela v háji, ale včera jsem se dohodli na tom, že "budeme zatím kámoši" (což je divný, ale ne zase tak moc, jak jsem si myslela). Víte bylo mi s ním fakt krásně, a někdy bych se zase chtěla schovat v jeho náruči, ale zároveň myslím, že se nechci vracet do minulosti. Někdy je fajn být sama, a už jsem se s ním natrápila až až.

Tolik asi k podstatným nedávným událostem. Užívejte prázdniny (a hrajte Sims).

Juno
(Train - Hey Soul Sister)
Forever.

7 komentářů:

Mariam řekl(a)...

Ahoj :) Tvoj blog som našla len minule, ale prečítala som s asi všetky články... Naozaj sa mi páči, ako píšeš a zbožňujem Tvoje články :) A závidím Ti tú angličtinu ;) :D
Budem sa tešiť na ďalšie články :)

danielle_m řekl(a)...

Jejda to musela být super svatba! :D a btw. miluju tvoje články. Vždy když je čtu, chtěla bych se vrátit do dob, kdy jsem dělala blog tímhle stylem ;) Ale už na to asi nemám koule, jak se říká :D:D .. A kamarádit se s bývalým ybch ti nedoporučovala ;) ale jak mysliš. Před rokem jsme se rozešli s mym poslednim byvalym. A on že budeme kamarádi. Fajn super. Ale jak ho nemužeš vymazat ze života, jsi z toho furt.. prostě nad tim stale uvažuješ a všechno. Dva měsíce jsem probrečela, dalších sedum jsem byla stále v nějakém napětí. Brečela jsem občas. Pak byla naštvaná. Pak zas v pohodě. Pak uplně někde a tak dale.. No. Jsem asi divna :D Ale viš jak to bejvá ;))

danielle_m řekl(a)...

Btw. ta písnička je super skvělá a je to "naše" s mým nejlepším kamarádem, který se se mnou již týden nebaví, neboť za mnou asi po půl roce přijel (nevidime se často, spiš si pišeme) a já nebyla doma :/ chybí mi.

slečna L. řekl(a)...

taky se přidávám k milovnicím Tvého blogu, Juno! :) bezva svatba, takovou bych chtěla taky, ale nejdřív prosím o tu super angličtinu - přiznej se, jak ses jí naučila! :)

a s bývalým jsou potíže, vždycky, s jakýmkoliv!

em řekl(a)...

Bože, jak já miluju tvoje články :-) U někoho jiného bych řekla, že píše kraviny, že se vytahuje nebo prostě že to tak není, ale u tebe to tak je a tečka! Jsi prostě nejlepší! :-D

ta, co běžela za králíkem řekl(a)...

Chichi, já byla zrovna v sobotu taky na svatbě.

Jinak palec nahoru za to pivo. Aspoň nejsem jediná holka, která ho má fakt ráda :)

christie. Bee řekl(a)...

Sims bych hrála velice ráda, kdybch je měla.. :(
A gratuluju ti k tvé anglině, příští rok už jedeš na camp!! :D Já takhle dobře asi nikdy mluvit nebud... :D