neděle 1. července 2012

Come on, we've two months of freedom!

Takže ano, konečně, po všech těch nocích strávených nad knihama a nervách je další školní rok u konce. Měla jsem samý jedničky, ale tyjo, za jakou cenu?! Ale zase na druhou stranu jsou na mě všichni hrdí a za vysvědčení jsem dostala dvě a půl kila jahod a pár stovek od babi s dědou a můžu se klidně tvářit like a boss a nikdo mi nemůže nict říct, protože, no ... samý jedničky! :D.

Hned v pátek jsme byli v mém nejmilejším měste na nejlepší pizze na světě a potom na chvíli u tety; víte všechny prý mrzí, když to říkám, ale já se vždycky cítila víc doma tam než tady. Miluju to město; i když si v noci musíte dávat pozor, aby vám na hlavě nepřistála nějaká flaška a Tesco je plné nepřizpůsobivých občanů. Ráda se procházím po uličkách a přemýšlím, jaký by to bylo, kdybychom se nikdy neodstěhovali. No. Asi jiný.

Můj malej starší bráška měl včera osumnáct, měli jsme takovou rodinnou oslavičku na zahrádce a potom jsme jeli na zbytek dne na přehradu. Večer jsem zjistila, že už jsem zase blondýna; teda jako já vím, že vlasy ze slunka blednou asi každýmu, ale u mě teda nějak extrémně rychle. Často jsem prosila Iv, aby tam šla se mnou, protože je to tam fakt super, i když je voda trochu zelená - ale ona nikdy nešla. "Nee fuuj, tam nevlezu, tam jsou sinice!" "Nejsou." "Stejně tam nevlezu!"

Dneska jsem se ji zase snažila přemluvit, aby s náma jela na štěrkovnu, ale Iv mě nepřekvapila, samozřejmě že nemohla. Ona nikdy nemůže a vždy má pro to nějaký objektivní důvod. Je mi to líto, zvlášť když uvážíte, že nemám nikoho jinýho, kdo by se mnou šel :D, ale nakonec to stejně asi bylo lepší, protože jsme jeli s babi a s dědou a hráli karty, jedli pstruhy a tak. Bylo to tam hrozně krásný, voda byla úplně průzračná a kolem jenom hory a na úpatí jedný z nich se ve stínu pásly ovce.

Zítra jedu tzv. vydělávat, neboli hlídat obludy, což je sice dobrej džob, ale jen pro někoho, kdo má rád děti a baví ho si s nima hrát. Myslím, že ani děti nechci. Ale to mám zakázaný říkat stejně jako to, že mám ráda pivo, protože je to prostě prý divný, protože je chce mít každej a každej je taky miluje, žejo. Nicméně když to přežiju, půjdeme ve středu s nejlepším kamarádem na Miloše Knora aspol. a já se na to hrozně těším.

Čtu zrovna takovou debilní knihu; jsem teprve na stránce 140 a každá postava už asi milionkrát řekla "tak či onak", vlastně takhle zcela tradičně začínají větu. Jestli budu někdy jakožto slavná translatorka dělat takový kraviny, buďte tak laskaví a dejte mi facku.

Miluju tohle počasí a doufám, že takové krásné budou celé prázdniny. Miluju když ráno vylezu ve svém sexy letním pyžámku ven a snídám na terase. Miluju ten pocit, když se konečně rozhodnete skočit do ledový vody. Miluju spálený ramena a svoje letně blonďatý vlasy. Miluju léto.

Sice nemám v plánu přidávat seznam věcí, co musím o prázdninách udělat, který je teď snad na každým supr blogísku ani nějakej pošahanej letní višlist (nic proti, když vás to baví ...), ale na ty dva měsíce se hrozně těšim a i když nejedu nikam do Egypta, Turecka ani Ameriky, doufám, že budou aspoň stejně legendary jako většina prázdnin.

Juno

So if by the time, the bar closes and you feel like falling down, I'll carry you home tonight.
(Fun - We Are Young)

5 komentářů:

em řekl(a)...

Ty snad nerada višlisty a mast důůůů? :-D
Moc ti gratuluju k tak krásným známkám, asi se půjdu zahrabat se svýma trojkama :-D
Přeju ti, ať ty obludy přežiješ, já nensáším děti, ale jak říkáš, jsou přece nejroztomilejší a všichni je milujou ;-) :-D

danielle_m řekl(a)...

Muhehe :D Mě nezajímá, že ti vadí wishlisty :D musím si v tom udělat pořádek ne? :D Co všechno si chci vyrobit, jde to pak líp :P .. A k tomu počasí, joo super že je krásně, joo super že by se dalo koupat.. ALE trápí mě teď "ženské potíže" a nemluvě o tom, že je v našem městě tak nechutné koupaliště, že bych tam nevlezla ani za nic! :D takze.. mě to počasí tak akorád štve, protože furt sedím doma, je mi hrozne horko a u počitače ještě vic, a tak si furt dělam nějake zmrzliny a koktejly a cokoli co je studené.. aaa! asi umřu. ať už to dokazování, že jsem žena skončí a já se můžu vydat na přehradu (ta je trochu lepší než koupaliště, i přesto, že je plná bláta).. a vubec mě nezajima že mam tluste stehna! :D

christie. Bee řekl(a)...

Já mám wishlisty ráda! Člověk si v tom udělá pořádek a nekupuje každou kravinu. :D (Nebo se o to alespoň pokouší.) Vsadím se, že budeš mít ještě lepší prázdniny, než ti, co jezdá furt kamsi do zahraničí. Já se tam letos taky nepodívám (s největší pravděpodobností, i když bych ráda jela za strejdou do Chorvatska) a neumřu. ;)
Jinak vím, že deníčkovské články by asi byly nejlepší, i mě chybí, ale o mém blogu ví až moc lidí...

Venďagekeknek řekl(a)...

Trálalá :D Miluju tvoje články, tak supr napsaný :).V kolikáťáku jsi, že máš samý jedničky? Jsi dobrá!! :))A o jakým městě je řeč, jestli se můžu zeptat?:)

Teruša řekl(a)...

Jsi dobrá:) Já měla samé jedničky naposledy na základce:) Jsem u tebe poprvé a musím říct, že se mi tu líbí:) píšeš skvěle!:)