úterý 26. června 2012

When you’re on a golden sea, you don’t need no memory, just a place to call your own, as we drift into the zone

Na noze mám přes půlku stehna obrovskej štípanec od hovada, spálené tváře mám Panthenolem natřené nabílo a prsteníček na levý ruce s nehtem ulomeným až do masa příšerně bolí. Ale i tak to byl nejlepší školní výlet. Ever.

Tak jako jó, než jsme se zdárně doplazili do toho lanovýho centra v Olomouci, připadala jsem si jako ten nejpitomější debil v trapných kraťasech (a ani mi moc nepřidalo to, že ať už jsme měli utvořit jakékoliv skupinky, zůstala jsem tam jako poslední, co nemá kam jít), ale i když jsem na lezení vyfasovala dvě třídní barbínky, bylo to úplně super (pokud mě zrovna ta víc blonďatá nedržela dva metry nad zemí a nesmála se mi, že vypadám jako ovce, co se předhazuje krokodýlům (samozřejmě jsem jí to posléze oplatila :D)). Ani v raftech na mě místo mezi kamarádkama nečekaně nějak nezbylo, možná to ale bylo tak lepší, protože jsem skončila v čistě mužském raftu s třídním, takovým super instruktorem, dvěma spolužákama a mým nejlepším kamarádem (a my dva jsme byli ti nejlepší háčci!).

Viděli jsme vopravdickýho bobra, zlili se stříkáním pádel od hlavy až k patě a odmítali návrhy našeho lehce pubertálního třídního typu "Pojďme udělat koule z bláta a házet je po nich!". Taky jsme při cestě na ubytování místo na nádraží dojeli do krematoria a v odporných chatkách byla zima, špína a smrad (a na záchodech nebyl toaleťák). Opekli jsme špekáčky, na chvíli se stavili na super kalbu na chatku č. 19 (vodka s tonikem je hnusná), a potom jsme všechny ty debily přemluvili sednout si ještě k ohni (nehledě na to, že co půl hodiny pršelo). Tříďas tam seděl s náma, někdo hrál vždycky na kytaru a zpívali jsme takové ty staré známé super hitovky typu Okoř a Tři čuníci.

Náš třídní byl super ("Pane profesore, fandíte Baníku?" "Já jsem z Brna, vole."), spolužáci hráli Abecedu z Partičky (v jejich provedení to alespoň bylo vtipné), a můj nejlepší kámoš zpaměti odříkal asi deset slok Kytice.

V party hard se ještě posléze pokračovalo (chatky měly papírové stěny, ukolébavkou mi bylo "I'm sexy and I know it" a zvuky, o kterých jsem vyloženě doufala, že to je jen skákání po chatce a ne hromadný grupáč), mě už ale nebavilo pořád všude usínat, a tak jsem si šla lehnout. Když jsem hledala záchody (a nepovedlo se mi vyrazit zamčené dveře), jeden spolužák se nabídl, že mě doprovodí na jiný. Podal mi cigaretu a když jsem jako furt nijak nereagovala, strčil mi ji snad až do pusy a řekl nasaj, a tak jsem nasála. Tak ale teď upřímně, jak vám to někomu může chutnat? V umývárně jsem si pak kartáčkem drhla jazyk a stejně jsem to v puse pořád cítila.

Dneska jsme hráli ještě paintball (asi aby toho adrenalinu nebylo málo), běhali jsme jako šílenci ve smradlavých oblecích po staré pevnosti a šili do sebe a překvapivě to nebylo zas tak špatné. Můj nejlepší kámoš se ukázal zároveň jako největší miláček, když mi celé dva dny tahal spacák a oblečení (jsi zlato :*), a když jsme se po čínskejch nudlí zbavili zlé holky, strávili jsme romantickou hodinku ve špinavý čekárně na nádraží. Nečekaně na mě (teda vlastně už na nás, i s ním) opět nezbylo žádný místo, tak jsme to na chvíli zakempili v uličce vlaku, ale potom byl nějakej pán tak hodnej a přesunul si svoji tašku nahoru, takže jsme si dokonce i mohli sednout do kupéčka. Ale honestly, vlastně jsem ráda, že nezbylo, bylo to mnohem příjemnější zakončení super výletu než trapné chvilky s pseudokámoškama. -

Jinak jsem minulý týden viděla Friends With Benefits a všichni se na to povinně podívejte, protože to je boží a tak dále, a je to jeden z těch filmů, po kterých vám na tváři zůstane debilní úsměv.

Teď si půjdu dát vanu s nejvíc pěny vůbec a přemýšlet o tom, co všechno jsem vám ještě zapomněla říct.

Juno

(Weezer - Island In The Sun)
Ať žije léto!

4 komentáře:

em řekl(a)...

Ten film jsem ještě neviděla, ale tak díky za tip :-)
A jinak, pseudokámoši jsou nade vše, ne asi :-D ale aspoň, že sis to užila... :-)

Vivi řekl(a)...

Skvělej článek. Už na jeho začátku jsem se začala usmívat. Né snad proto, že by mi štípanec od hovada atd. připadal vtipnej, ale spíš mě rozesmálo, že máš úplně stejný "příznaky léta" jako já ;-).
Já ten film miluju! Viděla jsem originál i dabing (druhá varianta děs, takže jedině originál). Mila a Justin jsou k sežrání! Huh! ;-)
Vivi

christie. Bee řekl(a)...

Vypadá to, že máte vtipného třídního! :D :D
Jinak FWB je super, stejně tak jako písnička. :ú Užívej léta baletko! :)

danielle_m řekl(a)...

Ja chci taky takové školní výlety. Na paintball nás nepustili. Už minulý rok jsme chtěli.. Letos jsme si udělali vlastní šk. výlet, neboť jsou u nás výlety zrušené. Tedy oficiálně. Ale řediteli se už asi nechtělo vymýšlet, co se máme ještě naučit, a tak jsme celý poslední týden (včetně neděle, kdy jsem zorganizovala výšlap na Lysou horu a ikdyž nás šlo pouhých 9 kousků + učitel kterého milujem se svou ženou, bylo to super bomba skvělé) chodili na ruzne mista, na nějaký kopec, pak do Freudova domu, pak čistička odpadních vod, no super fakt :DD rozhodně to byla sranda a já ty milouše zbožňuju! :D joo, jen vybrané jedince, ale přece ;)