úterý 19. června 2012

"Time you enjoyed wasting was not wasted." - John Lennon

Mám se skvěle.

Chci říct - je konec roku, známky jsou uzavřené. Konečně přišlo léto, furt mě otravujou komáři a v noci, těsně před tím, než jdu spát, můžu zase vylézt jen v letní verzi pyžama ven na svůj balkón, koukat se na hvězdy a vdechovat letní vůni. Však to znáte, což? Je jen málo věcí, které bych milovala víc než tohle.

Předminulý týden byl naprosto příšerný, z toho všeho jsem už začínala propadat lehké depresi, ale všechno už je za mnou a já měla úžasný víkend. Hned v pátek po škole jsme jeli do Nové Karoliny (říkám tomu Nová Já, hádejte proč), bylo to tam fakt pěkný, dala jsem si úplně boží bagetu v Bageterii Boulevard, koupila si jakési tílko nebo dvě, a potom jsem se po dlouhém rozmýšlení rozhodla v C&A koupila takový ten hustý velký retro prstýnek s kytičkama à la babi. Vždycky se mi tenhle stájl hrozně líbil a vždycky jsem si ho chtěla hrozně moc koupit; můj bývalý se mi ale vždycky úplně vysmál a okomentoval to něčím tak vtipným, že mě vždycky přešla chuť i na celé nakupování. No. Takže hlavně že ho teď už mám.

Mám to město hrozně ráda. Tak hele, bydleli jsme tam až do mých skoro deseti let, a i když teda není zrovna dvakrát příjemný děsit se toho, že za každým rohem či obchodem může vykouknout váš bejvalej, to město budu vždycky milovat. A potom jsme šli na oběd do nejlepší restaurace na světě a na procházku a do New Yorkeru (za poukaz k narozeninám jsem si koupila tak boží námořnický rifle, že sama sobě skoro závidím) a pár dalších věcí, a celí šťastní jsme jeli k nám domů.

V neděli jsme si pučili supr kolobky a vydali se na místní cyklostezsku, koupali se v řece a každý vypili aspoň dvě citrónový piva. Moje teta je skvělá jako málokdo, mám ji hrozně moc ráda. A tak jsem jí večer při "grilování" (které se nakonec muselo přesunout do trouby, protože otec nebyl schopen gril zprovoznit) napsala, in English, dopis. Ona moc anglicky neumí, ale slíbila mi, že si přeloží těch pár věcí, kterým nerozumí, a v rámci svého trénování angličtiny, mi odepíše. Byl to hrozně dojemnej dopis, takovej můj masterpiece, if you know what I mean.

Ve škole se nic neděje, ale popravdě mi ani nevadí tam chodit. Dneska jsme v chemii byli posláni do lesa odlévat sádrou stopy, no a upřímně, v šatech bez ramínek a na mě vysokejch podpatkách jsem si tam připadala trošku nepatřičně, ale co. Jinak se díváme na Paní Bovaryovou, ale vždycky, když to začne být aspoň trošku zajímavé, končí hodina. Jinak je to teda pěkná kravina.

Jsem už docela v pohodě. Teda přijde mi docela smutný, že už nemám komu večer šeptat "dobrou noc, drahá Máňo/doplň vhodné jméno", tak, jak jsem to dělala každý večer, bez ohledu na to, jak byl daný člověk daleko. Vždycky začnu s "dobrou", potom chvíli přemýšlím, kdo by tak moje sladký popřání nemusel mít u prdele, a když na nikoho nepřijdu, otočím se na bok a spím. Ale jinak se fakt lepším - teda jako ty dva naše (respektive ex-naše) plyšáky jsem jednou v hluboké nostalgii strčila do igelitky a zahrabala je někam na půdu (pevně doufám, že už je ani sama nenajdu), taky jsem vyhodila jeho starý fusekle, a možná se i někdy zbavím toho hrnku s našema fotkama a s básničkou, kterou mi tam nechal napsat. Ale jenom možná.

Včera jsem mamce opravovala nějaký anglický testy; měli napsat odpověď na otázku "what does your teacher look like?" - no jo, na třeťáky fakt primitivní, ale co už - a jeden milej kluk s průzračně modrýma očima napsal že "she looks like a filmstar", no a myslel tím (pochopitelně) mojí mamku. No jo, máme to prostě v rodině.
Všichni jsme úplně awesome.

Juno

Mimochodem, známe všichni ViralBrothers, dobře?


Cituji nejmenovaného uživatele z youtube: "To je taková píčovina, až je to dobrý."
Teda jako dobře, možná je to trošku vulgární, ale prostě :D.
Víš, já bych s tebou taky moc rád spal ... Poslouchala jsem to celý dvě hodiny, co jsem kreslila projekt do francouzštiny. Legendary. 

5 komentářů:

slečna L. řekl(a)...

Kulohoryz je bezva, souhlasím s tím anonymem na youtube! ;)

Šeptej dobrou noc třeba mě, vím, že to není nijaká výhra, ale slibuju, že ti pozdravy vždycky vrátím! :P

A kousání komárů a letní vzduch - to je moje. ♥

ta, co běžela za králíkem řekl(a)...

Tak, tak - štípance od komárů, spálený nos - to je to pravé léto :)

danielle_m řekl(a)...

Přesně tak, všeho se zbal, ale né na dobro. Je fajn, si potom, co už je ti to jedno, zavzpomínat na staré časy ;) a připomeneš si různé pěkné vzpomínky a tak.. Jen to neměj furt na očích, to deptá.. Ve škole je to teď super :D mělo by to tak být furt :D:D

Anonymní řekl(a)...

to neni mozny :D:D ja z toho videa umiram to je aka konina :D:D

thisisworldofzoe.blogspot.com/

melanie řekl(a)...

já mám ostravu taky strašně ráda, studovala jsem tam na střední a to město má pro mě svoje kouzlo, malokdo to vidi... treba tam budes nekdy bydlet, já bych taky nikdy neřekla, že budu bydlet tam, kde tedka:-))