neděle 20. května 2012

You cry and moan and say it will work out, but honey child I've got my doubts, you can't see the forest for the trees

Poslední dny jsou krátký a rychlý a asi nejakčnější věc, kterou jsem za poslední dobu udělala, bylo to když jsem se omylem bodla nožem doprostřed dlaně při uklízení nádobí (ano, bolí to). Ale nestěžuju si, nějak mi to teďka vyhovuje. Každý ráno si na fejsbuku přečtu své "good morning sweety", jsem až nechutně hodná a milá a dokonce občas vycházím i se zlýma holkama.

Ve středu jsme s baletem vystupovali na Dni matek; hlediště bylo teda plné důchodců, ale to vlastně ani trochu nevadilo, protože jsme tancovaly the best of, aneb choreografii, kterou každá malá holčička vždycky chtěla tancovat, až bude velká (včetně mě, neasi). Nejlepší je taková část, kdy dřepnete na zem a jedete záklon dolůůů (při téhle chvíli obvykle začínají divací pískat, obzvláště tancuje-li i prsatá Džejn :D) - já to většinou neodhadnu, protože mám tendenci mít trošku gumové záda, tak to často napálím hlavou do země :D. Ale stojí to za to.

Džejn neudělala maturu. To by zase taková hrůza nebyla, kdyby ovšem neměla poslední třetí pokus. Štve mě to asi i víc než jí, ale that's life. Mám ji ráda i bez matury. A zvlášť, když je někde poblíž její supr boyfriend, ten co vypadá jako James Franco - Džejn je potom ten nejmilejší a nejusměvavější člověk na světě. Love is all you need, ale já to ostatně říkala vždycky.

Zrovna si lakuju nehty na super šílenou modrou. Zjistila jsem, že modrá je nejoblíbenější barva dvou božích lidí - Iv a Thorstena, no a taky mě. Osud, neasi. Musím si koupít nějaký lepší odstín, tohle je fakt masakr :D. Třpytím se jak vánoční stromeček. Ale who cares? :)

Závěrečné vystoupení se neúprosně blíží, jeden by řekl, že choreografie musíme mít už úplně dokonalé, ale opak je pravdou :D. Letos byli všichni nějací trošku liknaví a tak, a já si fakt nemyslím, že je moudré pouštět na jeviště lidi, kteří si třeba ten step zkusili jen jednou, ale tak jejich problém, že :D. Budeme stepovat na Lollipop od Chordettes, a lízat vopravdický lízátka, nakoupila jsem si zásobu XXL chupachupsek asi za dvě stovky, ale řeknu vám, není žádný med potlačit nutkání rozkousat tu kouli plnou chuti přímo při stepování :D. Minule jsem neodolala a potom musela žužlat jenom tu tyčku :D.

Ale jinak upřímně, mám z toho docela respekt, nic není ani zdaleka tak dokonalý, jak bych si přála, dokonce se mi o baletu zdají špatné sny! :D No fakt. Takový to vylezu-na-pódium-a-absolutně-netuším-co-dělat. Fuj.

Po dlouhé době tady sedím s širokým úsměvem na tváři a jsem fakt šťastná, a mám hroznou potřebu to lidem říkat. A jo, Vás taky zbožňuju.

Juno

Tohle úplně nejvíc podporuje moji love life náladu, a jo, je to ta písnička z reklamy na Axe.
(Linda Ronstadt - Different Drum)

5 komentářů:

danielle_m řekl(a)...

Muhehehhhe. Jsem ráda, že jsi šťastná! :D Ale nezávdiím ti ta vystoupení s baletem :P vždy jsem chtěla tančit, chodila jsem ale 8 let na klavír :/ ted nedelám nic a vyhovuje mi to :D hihi.

em řekl(a)...

Hele, jó, jó, Lollipop mi nepřipomínej, to na GC krákoral jeden sbor a bylo to šílený!! :-D
Tyjo, tak nějak jsem si představila sebe, kdybych měla bejt baletka :-D Radši ne :-D ale tobě to určitě jde a jsi hvězda :-)
Džejn je mi tedy líto, já jsem zvědavá, co k nám rupne za inteligenty :-D
Ha, možná jsem tě našla na fesjbůčku, ale kdyžtak si radši přidej ty mně - já si nejsem jistá :-D

slečna L. řekl(a)...

jsem šťastná, že jsi šťastná! :) a taky mě štve, že Džejn neudělala maturitu, mě to štve za každýho a nikoho se třetím pokusem neznám. :( no co už. :P

p.s.: my Tě taky zbožňujem' ♥ :))

Niki řekl(a)...

Také jsem chodila do baletu sice jen v první třídě a na žádné vystoupení mě nadali, ale co už. Jsem prostě dřevo. Chudák Džejn bez maturity, al život jde dál :) A jsem ráda. že jsi šťastná. Škoda, že ten tvůj lak není vidět

Vivi řekl(a)...

Báječně se čte, když jsi šťastná! Jsi skvělá! Džejn je mi líto, ale "James Franco" a Ty jí spravíte náladu, to jsem si jistá!
Ať ti to všechno klape a šlape!
Vivi ;-)