neděle 5. února 2012

Love is in the air

Je zvláštní, jak pár hodin strávených s někým dokáže změnit celej pohled na svět.

Když jsem byla malá (nebo aspoň menší), vždycky jsem si myslela, že to musí být asi takhle: kluk píše holce zamilovaná psaníčka (typu "chceš se mnou chodit: ano/ne"), později smsky. Na rande jí nosí pokaždé květiny. Slaví spolu výročí prvního setkání/kouknutí/držení za ruku/polibku/atd., to ono slavné poprvé samozřejmě prožijí za melodie nádherné romantické přeslazené hudby při svíčkách a v hordě čerstvých lístků růží. Svatbu mají ve velkém a bílém, na líbánky jedou na Havaj nebo tak. Klišé jak sviňa, já vím.
Pak jsem ho poznala a postupem času zjistila, že na tohle všechno jsem až moc velkej pošuk, a on koneckonců taky. A že jsem šťastná, když mě za doprovodu mého šíleného vřeštění tahá z postele za nohu a pak mě políbí pod uschlým jmelím, které z toho nebohého lustru visí už asi tři měsíce a nevypadá úplně nejčerstvěji.

Na zemi se válí hromady oblečení, kapesníčků a peřina, kterou jsme nestačili uklidit, a já si sice připadám už teď jako debil s tím vypůjčeným páteřákem, který si ani neumím pořádně nasadit, natož s ním jezdit a všema těma trapnýma tričkama a tak, ale víte co, je mi to jedno.
Ještě jsem se nerozhodla, jestli budu na blbou krávu z baletu hodná nebo ne, ale tak to se ještě uvidí.
Zato jsem se rozhodla, že noťas nechávám doma, bye bye baby, a místo toho přibaluju balíček karet, nebo něco na ten způsob. Stmelovat kolektiv budeme! Can't wait, dudes ...

Zrovna mi tu hraje:
It's something unpredictable, but in the end it's right, I hope you had the time of your life.
Vemte si to k srdci a žijte naplno. Stejně všichni nakonec chcípnem v pekle.



Juno

Kdysi jsem ji nesnášela, ale John ji miloval a tak přece nemůže být tak špatná.

A jestli chcete potěšit sebe i více či méně drahé polovičky, přečtěte si tohle: Nejlepší dieta. Tak třeba ten můj z toho byl absolutně nadšený.

3 komentáře:

Anonymní řekl(a)...

Představovala jsem si to podobně, ale teď myslím, že by mě to takhle vůbec nebavilo.. :) S mým milým je to romantika a všechno, jen ne klišé :) A já jsem šťastná.. :)
No a co se týče té diety, tvůj přítel nebyl jediný, kdo z toho článku byl nadšený.. :D :)

Eliška řekl(a)...

Souhlasím s tebou, pro každého je romantika něčím jiným :)

slečna L. řekl(a)...

strašně roztomilý článek, úplně Tě slyším vřeštět. ;P

my to máme s milým podobně a jsem za to nesmírně ráda. ale když dostanu kytku, neomlátím mu jí o hlavu, alébrž se usmívám jak měsíček na hnoji. :D

p.s.: tuhle dietu mi můj milý dokonce ukázal.. :D