středa 15. února 2012

Everytime she closed her eyes

"Můžu ti říkat beruško?"
"Ne."
"Jsi krásná, beruško."

Spím na učebnicích, vařím a učím se a Kluk s nejkrásnějším úsměvem mi cestou domů zlepšuje náladu.


V úterý se na naší škole stala taková nemilá věc.
Vodní havárie, či co. Učili jsme se jen jednu hodinu, tři hodiny byli na "vycházce" a po obědě šli dom. V jedenáct. Naštěstí to brzo spravili, takže jsme se dneska mohli normálně učit. (Nevím, co bych si bez té školy počala, fakt že ne.)

V pondělí jsem se dozvěděla, kolik testů a stránek zápisů budu muset opisovat, tak jsem se jen zasmála. Take it easy! Zítra třeba budu psát test z biologie, geologie a asi z milionu stránek literatury. Dneska jsem psala z fyziky (na kterou jsem nebyla a učebnici nevlastním, takže to učení bylo doslova akční) a v pátek zase budu psát z matiky, na kterou jsem nebyla a z francouzštiny z gramatiky a z nějakých podělaných impresionistů. Teda jako pardon, pane Monete a vaše Soleil Levant, ale jediný umění, který se mi líbí a který uznávám, je pop art.

Dneska jsem se dozvěděla, že možná na konci března pojedu na soutěž do Vídně. Just for V.I.P., neasi. Pokud mě nějaký šikula ještě do konce února nepředběhne v opisu. Nemám ráda němčinu, ale zase na druhou stranu si říkám, proč ne? Mohlo by to být fajn, když mě teď K. má snad už ráda.

Abych nezapomněla: mám asi fakt dobrej blogísek, protože jsem vyhrála takovej moc roztomilej obrázek. Děkuji slečně L. a cenu posílám dál Christie, a dál nevím, všichni jste totiž úžasní :).

Jo, a nic proti Valentýnu. Teda ne, že bych byla pro hromadné skupování všech těch supr valentýnskejch roztomilejch věciček, ale když někdo chce, tak ať si to klidně třeba slaví, no ne? Já se svým milým nemůžu být kolikrát ani o víkendu, natož pak na nějakýho Valentýna. Ale všem těm párečkům, co se můžou olizovat kde chcou a kdy chcou, to moc přeju.
Opravdu.

Juno

Coldplay - Paradise



4 komentáře:

Anonymní řekl(a)...

tá udalosť ma mrzí, je to smutné, že sa niečo také stáva ... ale Paradise od Coldplay milujem nadovšetko, úžasná pieseň :)

christie. Bee řekl(a)...

Jů, děkuju! <3
Paradise je úžasné, těším se až v září pojedu do Prahy na Coldplaye! :)
A doufám, že se do té Vídně koukněš, já si přeju se tam podívat už dlouho. :)

slečna L. řekl(a)...

hele jo, já nerozdávám ocenění nějakejm blogískům! ale píšeš parádně, to mi věř. ;)

tu Vídeň Ti závidím, jeden z mých malých snů. ;)

já jsem ráda za Valentýna, i když ten letošní byl zvláštní akorát tím,že jsme se přecpali Rafaelem a koukali na Indiana Jonese. :) ale bylo to hezké, jako vždy. :) ♥

pavel řekl(a)...

To je hezké že přeješ. Já jsem se taky na Valentina olizoval jen sám... po jídle. :D