neděle 26. února 2012

And hey, I'm not the kind to fall in love without good reason

Tak nám úspěšně vymalovali, a po pár hodinách znovu-uklízení všech těch kytek (ze záchodu a koupelny) a koření (z pračky), to tady vypadá dost dobře.
Taky jsem byla u Iv, její zlá kočka se mě pokusila sežrat (je to příšerná kočka, perská chlupatá, a na pohled úplně ťuťu ňuňu, ale nikdy nevíte, kdy vám při hlazení či mazlení zasekne drápy do ruky), a vlastně to bylo fajn, dívaly jsme se na naše videa, která jsme natočili při naší společné první strávené noci (ha, ha). Hele, už v sedmý třídě jsem evidentně byla pořádnej úchyl.

Dopoledne jsem došla domů, zapnula fejsbůk, a kromě našich krásnejch fotek na mě vyskočily i další fotky, úplně stejně focené i upravené (to je tak, když svojí nejlepší kámošku naučíte používat i jiný grafický program než malování), ale teda já jsem na nich rozhodně nebyla, to zas její další kámoška, která za Iv evidentně přišla hned, jak se za mnou zaklaply dveře. Co už. Ale stejně jsem jí to řekla, že mě to mrzí všecko a tak, a změnilo se velké hovno, i když je teda prý ráda, že to ví.
Tak neasi. Stejně si na svojí nejlepší kámošku (muck) ani nevzpomene, až bude nějaká další kalba či plesíQ.

Můj plánovaný výlet do nejmilejšího města na světě musel být kvůli nemoci Milého odložen na neurčito. Ale už si nestěžuju, stejně by to nemělo cenu. Jenom mě vždycky trošku vytočí, když si někde nějaká pipka stěžuje na to, že s tím svým medvídkem nemůže být dva dny. DVA. Co třeba dvacet? Třicet? Pff ...

Nějak letos ještě nechci, aby bylo jaro. Když je ze mě teďka ta velká snowboarďačka s veškerým cool vybavením a s vylepšeným skillem zatáčení, nejradši bych jenom jezdila na prkně. Krom toho, nesnáším takové to období nezima/nejaro, kdy sníh sice není, ale stromy jsou holé a tráva je vybledlá a hnusná.

Včera jsem byla hodná, a trpělivě jsem vysvětlovala Ingrid z baletu how to master Skype. Kdysi to bývala pěkná kráva, ale náhodou je teď docela v pohodě. Jenom když chtěla furt vědět další a další drby o další slečně z baletu, nějak jsem to vždycky zakecala, protože, přiznejme si to, ta holka je prostě příšerná, ale na druhou stranu to, že je to vypatlaná blbka, není určitě jenom její vina, že ano.

Jsem prostě dobrota sama.

Jo, abych nezapomněla, vyzkoušela jsem mamčin supr čupr Beauty Trimmer, prostě "zastřihávač nežádoucích chloupků". Doufám, že mi teďka neporoste knír, když  mamka neměla dost odvahy to vyzkoušet, musela jsem to prostě udělat já, no :D.Máte s tím nějaké zkušenosti? (Možná, pro klid a dobro mé duše by bylo vhodné psát jen ty kladné, ale když už, tak už, takže do mě, ať vím, co jsem si to způsobila :D.)

Po asi tak půl roce jsem si nasadila brýle, a hle, najednou všechny ty písmenka nevidím rozmazaně. Mimochodem, co říkáte na můj super novej dyzájn? Skvostné, já vím. A ne, ten obrázek jsem nefotila já, ale sprostě jsem ho šlohla na deviantartu.
Zítra jdu zase do školy, ale upřímně, stejně už se doma docela nudím.

Žijte blaze,
Juno
PS.: Co říkáte na tuhle? Je z Le Premier Jour Du Reste De Ta Vie, a je stejně, jako ten francouzskej film, úžasná.

(The Divine Comedy - In Pursuit Of Happiness)

5 komentářů:

Eliška řekl(a)...

Design se mi moc líbí :)
Ehm, já si stěžuju, i když s přítelem nejsem půl dne... :D

slečna L. řekl(a)...

design je skvělý, takový svěží. :)

jo, já se svým medvídkem taky nejsem déle než jen dva dni a občas je to takové smutné. ale zase si to vynahradíme v budoucnu. ;)

Ty máš teda vážně dobré kamarádky, skoro jako já. :D

Niki řekl(a)...

Mám to s kamarádou dost podobné a zrovna teď jsem uražená, protože podle ní nejsem dostatečně na úrovni :). Přítele vidím jen jednou v týdnu, ale zato je mi vzácnější (a já mu), ale aspoň se mám celý týden na co těšit.
Doufám, že ti knírek nenaroste:)
a desing se moc hezký je to tu takové útulnější

Kris Tozkousne řekl(a)...

já kamarádky nemám a nijak mi to nechybí (svěřuju se přítelovi nebo mámě takže jsem vklidu) když to tak čtu... totiž když jsem je mívala na škole, bylo to dost podobné, s tím že mě ale vždy sprdly když já si dovolila něco odmítnout nebo sněčím nesouhlasit :D holky jsou divné

něco jako beauty trimmer máme, a neboj, s timhle když se oholíš ty chloupky nezačnou rust jako blázen jako po prvním oholení nohou a podpaží (díky bohu! asi bych se pak zastřelila), je to pohoda :)

a slečny co mají pocit že po dvou dnech bez přítele jim praskne mezinoží a mozek a nevimco protože to prostě bez něj nejde mě pěkně vadí.. byla jsem bez něj nedávno 3 měsíce tak pro ně nemám už vůbec pochopení... stejně mám pocit že holky co se takhle nemůžou dočkat (a všem o tom vyprávěj) v tom vztahu ani nemůžou vydržet

jot řekl(a)...

pavián je opravdu jedinej co mě napadl. ale tn se mi právě moc nehodí :(